19 d’abril del 2012

Premi Liebster Blog al Club Amatent

2 comentaris
 
Volem agrair als companys del bloc Meeple is Coming! per haver votat aquest web com un dels seus 5 blocs més estimats. La veritat és que tenim tan sols un mes de vida i pocs dies i ja se'ns ha donat a conèixer en aquest món lúdic fins i tot més del què ens imaginàvem en els nostres inicis, tot i haver de lluitar per fer-ho en la nostra llengua, la catalana, la qual cosa ens deixa una mica endarrerits alhora de fer-nos veure a nivell estatal (però per això estan els traductors automàtics, no creieu?). Bé, no m'estenc més, saludar un cop més a la gent que ens segueix i animar de nou a la participació en les nostres sessions de tothom qui vulgui venir... els garantim unes quantes hores de diversió, conèixer gent que val molt la pena i descobrir una parcel·la de la vida que hauria de ser obligatòria en l'ensenyança primària i secundària (potser així les coses ens anirien una mica millor i ens portaríem més bé amb la resta).



Les nostres recomanacions de bloc del món lúdic són les següents:

Ludotecla (laboratorio de juegos). Com no pot ser d'una altra manera la primera recomanació és per la nostra alma mater, companys de la Biblioteca Tecla Sala de l'Hospitalet de Llobregat, per la seva feina de difusió i mirall directe per nosaltres des del principi.

5 minutos por juego!. Per la seva professionalitat, per aconseguir fer el què ningú més és capaç i per ser un dels majors impulsors d'aquest món lúdic (i per ser veïns nostres, també).

Jugar al cuadrado. Per ser tant atents (o amatents...) amb tothom que els va a consultar qualsevol cosa, per oferir-se sempre a ajudar en tot el que puguin, per organitzar les Thursday Night Fever i, en definitiva, per dedicar tota la seva vida als jocs.

Bloc de Zacatrus!. Per haver estat la primera botiga on-line que ens ha recolzat junt amb la editora Morapiaf, tot i no haver vist encara els nostre moviments de difusió.

I finalment, a dos blocs nous creats per dos membres del Club Amatent: Entre Tableros (tota una reflexió teòrico-filosòfica sobre el món dels jocs) i Expansiones de Juegos de Mesa (per donar-li una volta més als reglaments oficials i convertir-los encara en millors).

2 Responses so far.

  1. Alfred JugarXJugar says:

    Moltes gracies per la nominació!! una abraçada.

  2. Igualment...

    Ens veiem per la fira (o potser abans)...

usuari/s connectats