24 de juliol del 2012

Campionat classificatori de Catan

0 comentaris
 
Ens complau anunciar-vos que dins les activitats del 1r CorreJocs 2012 la casa Devir ens ha autoritzat a organitzar un dels campionats classificatoris de Els Colons de Catan. El farem el diumenge 29 a les 18 hores. Aquest campionat donarà plaça als dos primers classificats per participar al 1r Campionat de Catalunya que es celebrarà el dissabte 11 d'agost a l'Hotel Acevi Villarroel de Barcelona. Penseu que el guanyador de l'11 d'agost representarà a Catalunya al Campionat del Món als EE.UU. (amb totes les despeses pagades com a part del premi).



Les regles concretes s'anunciaran durant les hores anteriors al mateix torneig, depenent de la participació final que tinguem al campionat. Això sí, tan sols es jugarà amb l'edició i les regles bàsiques del joc. La inscripció és gratuita i ja us hi podeu apuntar al següent e-mail: clubamatent@gmail.com (tan sols necessitem el vostre nom i el vostre e-mail). Les inscripcions restaran obertes fins a una hora abans de l'esdeveniment, però si us voleu apuntar el dissabte o el mateix diumenge tan sols ho podreu fer comentant-ho a algun membre Amatent al lloc del campionat, és a dir, a les taules que hi haurà muntades davant la Biblioteca Municipal les Voltes de Sant Vicenç dels Horts. Per una altra banda, hi haurà premis per als dos primers qualificats.

Per facilitar una més alta participació entre la gent que vingui a conèixer-nos dedicarem tot el dia de dissabte  (entre d'altres coses) a ensenyar a tothom que vulgui competir el diumenge com funciona el joc (és ben fàcil i no costa gaire d'aprendre).



El Catan és un joc on els jugadors han d'anar construint camins i ciutats pel taulell per anar fent punts. Té una part de negociació i d'intercanvi amb la resta de jugadors d'uns materials que es van aconseguint al llarg de la partida i que ens permetran comprar camins, ciutats, cartes especials, etc. En aquest sentit és força semblant al Monopoly però va més enllà: no cal anar donant voltes al taulell, les partides no s'eternitzen (solen durar d'una a dues hores) i en lloc de diners guanyem uns recursos determinats a través d'una tirada de daus i a la  prèvia col·locació de ciutats al taulell. En definitiva, el Catan és un joc d'estratègia molt senzill i que enganxa de seguida per la originalitat de la seva mecànica.

No deixeu perdre l'oportunitat de jugar a un dels jocs de taula més populars del moment, convertit ja en tot un clàssic dels jocs de taula moderns (potser juntament amb el Carcassonne).

Recordeu: inscripcions a clubamatent@gmail.com

I, deixeu-nos-ho dir: ens fa molta il·lusió la confiança en nosaltres de l'editorial Devir ja que es tracta de les poquetes (si no l'única) que aposta per publicar els seus jocs també en català.

Us hi esperem!!!

usuari/s connectats