15 de maig del 2013

Fira de Granollers (2 de 3) - Dissabte

0 comentaris
 
Ja el dissabte la història va ser ben diferent i hi va haver desembarcament Amatent a la Fira de Granollers. Van anar molts components del Club que van arribar a emplenar fins a 4 taules alhora, més les amistats d'alguns components que ens van conèixer allà mateix i que van juntar-se a jugar amb nosaltres; i a la Fira, aquest cop sí, molta i molta gent, tot ple durant tot el dia (a veure si us trobeu)...






El primer que van fer molts Amatents pel matí fou participar al Campionat de Los Colonos de Catan que es va desenvolupar a la carpa del costat; fins a 6 Amatents van concursar però malauradament cap d'ells va poder classificar-se per les següents fases, tot i que tant l'Anna com el Dani van guanyar dues partides de les tres que van jugar:














La resta que no hi va participar va anar fent les seves partidetes; per una banda el March (àlias Cateusk) va explicar el Goa que havia aprés a jugar el dia abans i per l'altra el Sergio & Company estrenaven el nou joc de zombies Huida de Silver City, explicat per la mateixa companyia que l'ha editat: Pekà Editorial:







També es va jugar durant el matí en altres taules de la carpa al Hive, al Cash & Guns, al Ciudadelas, al Kulami de nou i als jocs sensació pels membres del Club Amatent del moment: el Summoner Wars i el joc de gladiadors Spartacus:








I fins aquí el matí. Llavors vam aprofitar per "desconectar" una mica i anar a dinar a un "xiringuito" del costat... i allí va passar l'Expedient X de la Fira de Granollers... i si no fixeu-vos en la samarreta del noi de la Creu Roja i després ho comentem...




Serà potser la invasió d'aquells que ara parlen Lapao? Potser un híbrid catalano-aragonès? Potser fins i tot té alguna explicació més senzilla que desconeixem... Doncs bé, ens aclareixen des de Sabadell que sí té una explicació més senzilla, era gallec... el que no sabem encara és que hi feia un "creurojero" gallec a Granollers...

Bé, deixant de banda aquesta anècdota, la tarda va començar forta amb un Carson City explicat pel Jansy i on l'Anna es va endur la victòria al final per tan sols 1 punt!











A la taula del costat mateix es va jugar un Kingdoms, un Cyclades i per acabar la jornada, un Sentinels of the Multiverse (i no vam seguir per que ens van fer fora amablement a l'hora de plegar, és a dir, a les 21 hores):




usuari/s connectats