7 de setembre del 2015

Queda molt poc pel Llinars Weekend 2015!

0 comentaris
 





Teniu ganes de més gresca? Recentment no parem d'explicar-vos activitats lúdiques pròximes a Sant Vicenç dels Horts i és que estem intentant allargar l'estiu!

Si aquest cap de setmana passat van ser les Fancon i la Festa Major de Sant Andreu de la Barca, avui us n'expliquem una de nova. I és que els amics de Mathom Store, una de les nostres botigues patrocinadores, ens proposa una activitat sorprenent i excepcional, el Llinars Weekend.



El Llinars Weekend se celebrarà de l'11 al 13 de setembre i és una trobada d'aficionats als jocs i famílies a Llinars del Vallès (a 30 km de Barcelona). La idea és tancar-se a una casa de colònies tot el cap de setmana i jugar com si s'acabés el món l'endemà. La ubicació està rodejada de natura i podrem gaudir de tornejos, una ludoteca de més de 200 jocs, macropartides cortesia de l'associació El Dado Enroscado i també podrem fer una capbussada a la piscina que tindrem a disposició.







Temptador oi? No ens ho podem perdre! Des del Club Amatent, a part de cedir la ludoteca, uns quants de nosaltres hi anirem a gaudir. Hi ha disponibles unes 200 places amb habitacions i també àrea d'acampada. A més a més, no ens haurem de preocupar ni pel menjar ni per i menys per rentar plats.




Així que si necessiteu desconnectar, o acabar d’una vegada una partida a aquell joc que se us resisteix, coneix de nous o simplement gaudir d’un cap de setmana sense preocupacions, aquí teniu una bona oportunitat per a fer-ho possible.

Per a fer la vostra reserva i conèixer més informació d'aquest esdeveniment visiteu la web i ompliu el Formulari d’Inscripció.









Ens veiem a Llinars jugadors!

usuari/s connectats