20 d’abril del 2016

Magissa, rol per a infants i famílies al CorreJocs 2016

0 comentaris
 



T'imagines un món on els adults han desaparegut? Aquest és el punt de partida que planteja Magissa, un joc de rol adreçat a infants a partir dels 6 anys. El CorreJocs 2016, amb la col·laboració de l'editorial Nosolorol, aposta per apropar les aventures imaginàries a petits i adults i els ofereix diferents partides a aquest i altres jocs de rol.

Jugar a rol és una bona manera de passar l’estona en família, fer volar la imaginació i viure aventures plegats. Mirant d’interpretar un personatge, cada jugador assumeix un rol i interactua amb l’entorn i la resta de jugadors. La curiositat, la descoberta, la cooperació, l'empatia... poden ser alguns dels ingredients d'aquestes partides.

Existeixen jocs dissenyats especialment perquè els més menuts puguin tenir el seu primer contacte amb el rol. És el cas de Magissa, que planteja un món de fantasia on poder fer volar la imaginació, viure aventures i divertir-se. A més, fomenta l'amor per la lectura i valors com l'amistat i el treball en equip. S'adreça a infants de 6 anys cap endavant i permet adaptar la complexitat de les regles a l'edat dels jugadors.

Els petits i els pares i mares que vulguin viure aquesta aventura ho podran fer el cap de setmana del 14 i 15 de maig al CorreJocs 2016. Les partides es realitzaran el dissabte 14 a les 16.30 hores i el diumenge 15 a les 10.30 hores. A cada partida hi haurà 4 o 5 jugadors i un membre del Club Amatent farà de màster. T'animes a participar-hi?

Per fer-ho cal enviar un correu electrònic a l'adreça clubamatent@gmail.com amb l'assumpte “Partides MAGISSA". Hauràs d'especificar quin dia vindràs dissabte o diumenge i si hi aniràs sol o amb un grup de gent, tot indicant quants jugadors portaràs. Si vens sol no pateixis que de ben segur et trobarem un grup!

Magissa no serà l'únic joc de rol que podran provar els més menuts al CorreJocs. També s'hi faran partides a Pequeños Detectives de Monstruos, on els petits detectius hauran de buscar pistes per trobar els monstres que estan causant problemes. Els adults també podran gaudir del rol amb Fragmentos, La llamada de Cthulhu i Star Wars – Al filo del Imperio / La era de la Rebelión. A sota tens els horaris de totes les partides. La secció de Creacions Imaginàries del CorreJocs és possible gràcies a la col·laboració de Nosolorol Ediciones.


Horaris secció Aventures imaginàries - Rol


usuari/s connectats