4 de maig del 2016

Descobreix jocs nous a la zona d'autors i prototips del CorreJocs (Dissabte 14)

0 comentaris
 

Des del Club Amatent i el CorreJocs volem donar suport a als autors i editors que es llancen a l'aventura de dissenyar un joc. Per aquest motiu, volem donar una empenta a prototips encara no editats, així com també a jocs de petites editorials per tal que la gent els conegui, s'informin i puguin finançar-los si ho desitgen. Darrerament les plataformes de micromecenatge com Kickstarter o Verkami s'estan posant de moda per a fundar aquest tipus de projectes.

La zona d'autors i prototips serà doncs, un espai important dins del CorreJocs. Cada dia haurà autors i jocs de taula diferents. Us expliquem una mica cada joc i els horaris en el que els podreu provar.

DISSABTE 14


SHEEPLAND (Games4gamers): De 10 h a 14 h

Sheepland és una assolellada illa de praderes verdes, exuberants boscos, i majestuoses muntanyes. La pacífica gent d'aquí no vol més que recórrer la regió amb els seus petits ramats d'esponjoses ovelles. Tot marxa de meravella, fins que algú té la brillant idea d'aixecar algunes tanques... Ara els pastors heu de competir per les millors pastures i els ramats més grans. Convertint-te en el pastor més pròsper de Sheepland! Sheepland va ser fundat a Verkami.
De 2 a 4 jugadors. 30 minuts.

AMANECER ZOMBI (Games4gamers): De 10 h a 14 h
Som un grup de supervivents que han de sobreviure a l'aixecament dels zombis. Els jugadors intentaran adaptar-se a la nova realitat. Cada torn, descobriran noves zones del seu mapa que haurà d'explorar per a complir missions, afegir supervivents al seu grup o equipar-se per a sobreviure a les noves circumstàncies. Amanecer Zombi, és un joc de taula que proposa noves mecàniques a un gènere concorregut. De 2 a 4 jugadors. 80 minuts.

 GOBLINS EN LA MINA (autoproduït): De 15 h a 21 h
Goblins en la mina, és un joc de cartes en el que els jugadors lideren una horda d'aquests verds i diminuts éssers que habiten en masmorres. El nostre objectiu consisteix a acumular or mitjançant la mineria i les males arts. No obstant això, sovint ens trobarem amb disputes entre els diferents clans goblins, lliurant batalles subterrànies pel control de l'or. Les partides són àgils i entretingudes i és una gran opció tant per a famílies com per a jugadors habituals. Goblins en la mina va ser fundat a Verkami.
De 2 a 5 jugadors. 40 minuts.
LAND OF RIVALS (Smiling Goblin): De 15 h a 21 h
Land of Rivals és un joc de cartes per a dos jugadors en el que prendran el paper de dues races enfrontades en un món a punt de desaparèixer. El seu taulell modular aleatori, així com l'amplitud tàctica que ofereixen les cartes el fan únic i especial. Land of Rival va ser fundat a Verkami recentment.
2 jugadors. 35 minuts.


KING OF THE HILL: The dwarf throne (Orca Games): De 10 h a 14 h i de 15 h a 21 h
El rei nan de Dwarfen ha mort sense descendència i s'ha de triar nou rei. Els clans més influents arriben a la cort per intentar fer-se amb la corona fanfarronejant sobre els seus mèrits i proeses. King of the Hill és un joc familiar de 2 a 6 jugadors i amb una durada d'entre 30 i 75 minuts. La seva mecànica de col·locació de treballadors i apostes agradarà tant als neòfits com als més experts. King of the Hill està buscant fons a Verkami.
De 2 a 5 jugadors. 60 minuts.


DEATH SHOW TV (Sense editorial): De 10 h a 14 h i de 15 h a 21 h
Benvingut a Death Show TV!, el joc de taula del gènere survival ambientat en un psicòtic programa de televisió. Posa't en la pell d'un dels despiadats concursants i submergeix-te en un espectacle en el qual els únics límits els marca l'audiència. A Death Show TV és fàcil aconseguir la fama, el difícil és viure per gaudir-la. Tria bé els teus amagatalls, busca armes i equip que t'ajudin a matar als teus rivals i sobretot, fes que el públic t'adori. DeathShow TV sortirà aviat a Verkami o Kickstarter.
De 2 a 8 jugadors. 45 minuts.
.
PEAK OIL (2Tomatoes): De 10 h a 14 h i de 15 h a 21 h
El Pic Petrolier s'apropa i tu, com a director d'una de les grans companyies petrolieres, et veus en una difícil cruïlla: renovar-se o morir! Així que et trobes en una cursa contra rellotge: primer hauràs d'esprémer al màxim els pous petrolífers existents, aconseguint així els fons necessaris per invertir a les noves tecnologies que substituiran el petroli en el futur. Prepara al teu equip d'agents, dissenya la teva estratègia i posiciona'ls en les diferents tasques que hi ha en el taulell. En aquesta lluita sense pietat per les últimes gotes de l'or negre tot s'hi val. Peak Oil sortirà aviat a Verkami per a buscar fons.
De 2 a 6 jugadors. 75 minuts.


BATTLEFIELDS (Alaverde Games): De 10 h a 14 h i de 15 h a 21 h
Els amics amatents d'Alaverde Games ens porten el seu primer joc de taula. Un elaborat joc de cartes en el que els jugadors hauran d'enfrontar-se en un camp de batalla on les bales i l'estratègia ens faran guanyar la partida. Un projecte que ens fa il·lusio poder donar-li suport. Battlefields està buscant finançament en aquests moments.
2 jugadors. 30 minuts.

TORNADO ELLIE (Viravi): De 10 h a 14 h i de 15 h a 21 h
Comença la temporada de tornados i nosaltres som grangers preocupats per les nostres granges i animals. Sobre un taulell articulat, els jugadors hauran d'intentar mantenir les seves possessions el més senceres possibles davant l'avanç del temible tornado Ellie, per ser els vencedors al final de la partida. Durant el transcurs del joc anirem construint el tornado i passant-lo als altres jugadors, intentant no fer caure la torre de cartes, vaques, arbres i graners. Aquest joc assegura moltes hores de diversió per a tota la família.
De 2 a 4 jugadors. 15 minuts.


CASTLES OF MAD KING LUDWIG (Viravi): De 10 h a 14 h i de 15 h a 21 h
Se'ns ha encomanat l'empresa de construir un increïble castell pel rei Ludwig II de Baviera. Nosaltres com a arquitectes hem de seguir els designis del rei i és que al final de la partida qui més s'hi hagi apropat, i més punts tingui, serà el guanyador. Castles of Mad King Ludwig és un joc de col·locació de losetes que ha obtingut molt d'èxit i que Viravi editarà en uns mesos.
1 a 4 jugadors. 90 minuts.


TOPOUM (Looping Games): De 10 h a 14 h i de 15 h a 21 h
Europa. 1916. La Gran Guerra ha arrasat Europa i assolat els seus camps. Només un petit terreny fèrtil roman en peus i és disputat per... talps? A Topoum els jugadors es posaran en el paper d'un exèrcit de talps. Cada partida és una experiència diferent doncs té multitud de combinacions, algunes partides seran més bèl·liques i agressives, d'altres més estratègiques o més tàctiques... Topoum va ser fundat a Verkami.
De 2 a 4 jugadors. 75 minuts.

Així doncs, ja sabeu, dissabte 14 al CorreJocs teniu una cita a la zona d'autors i prototips. És una oportunitat única!

usuari/s connectats