5 de maig del 2016

Descobreix jocs nous a la zona d'autors i prototips del CorreJocs (Diumenge 15)

0 comentaris
 


 

Des del Club Amatent i el CorreJocs volem donar suport als autors i editors que es llancen a l'aventura de dissenyar un joc. Per aquest motiu, volem donar una empenta a prototips encara no editats, així com a jocs de petites editorials per tal que la gent els conegui, s'informin i puguin finançar-los si ho desitgen. Darrerament les plataformes de micromecenatge com Kickstarter o Verkami s'estan posant de moda per a fundar aquest tipus de projectes.

La zona d'autors i prototips serà doncs, un espai important dins del CorreJocs. Cada dia hi haurà autors i jocs de taula diferents. Us expliquem una mica cada joc i els horaris en el que els podreu provar.

DIMENGE 15

HARU ICHIBAN (GDM Games): De 10 h a 14 h
El títol del joc significa "Primer vent de Primavera" en japonès. Aquesta és la temàtica base del títol. Dos aprenents de jardiner competeixen pel cobdiciat honor de ser jardiner imperial. Hauran de mostrar la seva habilitat i tractar d'aprofitar el primer vent de primavera per fer florir els nenúfars del seu color i utilitzar-los per crear les combinacions més harmonioses. Previst d'editar.
2 jugadors. 20 min.


SUGI (GDM Games): De 10 h a 14 h
Endinsat al bosc encantat de Sugi i coneix als esperits que l'habiten. Sugi és un joc familiar senzill en el que els jugadors representen uns esperits avantpassats que han de guiar als seus descendents a través del bosc perquè trobin el Temple. Cada jugador té un arbre genealògic que indica quins són els seus descendents predilectes. La seva mecànica principal és de programació de moviment. Ha estat fundat recentment a Verkami.
2 a 5 jugadors. 30 min.


CASTLECARDS (Invedars): De 10 h a 14 h i de 15 h a 21 h
Les forces rivals es disputen el territori de manera que hauràs d'entrar en guerra per garantir la supervivència del teu poblat. Hauràs de defensar la teva fortalesa i assaltar el castell dels teus enemics pel bé dels teus! Reuneix tropes, construeix armes per millorar el teu atac, explora les masmorres per obtenir recursos, defensa les teves muralles i finalment assalta el castell! L'objectiu de cada jugador és ser l'únic que conservi el seu castell en peus al final de la partida.
De 2 a 4 jugadors. 15 min.
CORREISURT (Dr Metalúrgico): De 10 h a 14 h i de 15 h a 21 h
Una cinta transportadora i quatre robots són els protagonistes d'aquest joc de carreres. Cada jugador disposa d'un robot amb l'objectiu d'arribar com més aviat millor al final d'un circuit modular i únic per a cada cursa. No obstant això, el camí, format per múltiples llosetes, estarà replet d'obstacles i no serà senzill acabar el primer. Autoproduït.
1 a 4 jugadors. 20-45 min.

 MEEPLEQUEST (Heroquest.es): De 10 h a 14 h i de 15 h a 21 h
Meeple Quest, és un joc familiar semicol·laboratiu on encarnarem a uns valerosos herois contractats pel Rei de Meeple Land. Durant la nostra aventura ens haurem d'endinsar a unes profundes masmorres on lluitarem amb els meeples malignes del malvat Lord Meeple, aconseguint (ja de pas) tants tresors com puguem i guanyat la fama i la gloria que tant desitgem.
1 a 5 jugadors. 60 min.

KING OF THE HILL: The dwarf throne (Orca Games): De 10 h a 14 h i de 15 h a 21 h
El rei nan de Dwarfen ha mort sense descendència i s'ha de triar nou rei. Els clans més influents arriben a la cort per intentar fer-se amb la corona fanfarronejant sobre els seus mèrits i proeses. King of the Hill és un joc familiar de 2 a 6 jugadors i amb una durada d'entre 30 i 75 minuts. La seva mecànica de col·locació de treballadors i apostes agradarà tant als neòfits com als més experts. King of the Hill està buscant fons a Verkami.
De 2 a 5 jugadors. 60 minuts.

DEATH SHOW TV (Sense editorial): De 10 h a 14 h i de 15 h a 21 h
Benvingut a Death Show TV!, el joc de taula del gènere survival ambientat en un psicòtic programa de televisió.
Posa't en la pell d'un dels despiadats concursants i submergeix-te en un espectacle en el qual els únics límits els marca l'audiència. A Death Show TV és fàcil aconseguir la fama, el difícil és viure per gaudir-la. Tria bé els teus amagatalls, busca armes i equip que t'ajudin a matar als teus rivals i sobretot, fes que el públic t'adori. DeathShow TV sortirà aviat a Verkami o Kickstarter.
De 2 a 8 jugadors. 45 minuts.
.
.
BATTLEFIELDS (Alaverde Games): De 10 h a 14 h i de 15 h a 21 h
Els amics amatents d'Alaverde Games ens porten el seu primer joc de taula. Un elaborat joc de cartes en el que els jugadors hauran d'enfrontar-se en un camp de batalla on les bales i l'estratègia ens faran guanyar la partida. Un projecte que ens fa il·lusió poder donar-li suport. Battlefields està buscant finançament en aquests moments.
2 jugadors. 30 minuts.
PEAK OIL (2Tomatoes): De 10 h a 14 h i de 15 h a 21 h
El Pic Petrolier s'apropa i tu, com a director d'una de les grans companyies petrolieres, et veus en una difícil cruïlla: renovar-se o morir! Així que et trobes en una cursa contra rellotge: primer hauràs d'esprémer al màxim els pous petrolífers existents, aconseguint així els fons necessaris per invertir a les noves tecnologies que substituiran el petroli en el futur. Prepara al teu equip d'agents, dissenya la teva estratègia i posiciona'ls en les diferents tasques que hi ha en el taulell. En aquesta lluita sense pietat per les últimes gotes de l'or negre tot s'hi val. Peak Oil sortirà aviat a Verkami per a buscar fons.
De 2 a 6 jugadors. 75 minuts.

Així doncs, ja sabeu, diumenge 15 al CorreJocs teniu una cita a la zona d'autors i prototips. És una oportunitat única!

usuari/s connectats