2 de maig del 2016

Sigues un mag o dirigieix a una família mafiosa a les demostracions d'Holocubierta

0 comentaris
 

El CorreJocs és la festa dels jocs de taula i és ben a prop teu. Durant dos dies qualsevol que s'apropi a l'Escola Joan Juncadella podrà provar moltíssims jocs.

En aquesta ocasió us volem animar a assistir a la presentació dels jocs de l'editorial Holocubierta Ediciones. Aquesta editorial de Guadalajara vol ensenyar-nos a tots plegats dos jocs de cartes que han tret ara fa un temps: Omertà, el poder de la mafia i Arcanya Magic Academy. Els nois de El Dado Enroscado estaran durant tot dissabte explicant a tothom qui vulgui els seus jocs.

Demostra els teus poders màgics a "Arcanya, Magic Academy"

Arcanya és un joc de taula de 3 a 10 jugadors amb una durada aproximada d'entre 15 i 45 minuts. Té un disseny interior i unes mecàniques perfectes tant per a nens de 8 anys o més, com per adults, doncs és un joc per a tota la família.
A Arcanya cada jugador interpretarà a un aprenent de mag d'una de les 6 faccions elementals. Després d'un llarg i exigent curs ha arribat el moment de l'examen final: un enfrontament en el qual mags de totes les races han de tractar de controlar un orb màgic i fer-lo arribar al següent participant fins que sucumbeixi a la seva potencia.

Dirigeix els negocis de la família amb "Omertà, el poder de la mafia"

Si ho prefereixes pots optar per convertir-te en el Don d'una de les cinc famílies més importants de Nova York als anys 30. Controla tot tipus de negocis clandestins per a millorar els teus ingressos i la teva reputació. Fes aliances o acaba amb aquelles famílies que s'interposin. Aconsegueix el domini total de Nova York amb aquest joc de cartes.

Ja ho sabeu doncs, us esperem al CorreJocs!

usuari/s connectats