14 de setembre del 2016

Convocatòria 106a Sessió (17-09-2016)

0 comentaris
 


El Club Amatent també torna a classe i ens apliquem de valent. Després de desconnectar el cap de setmana passat a Llinars2016 ens disposem a tornar a les nostres sessions habituals.
 
Aquesta setmana, dissabte vinent 17 de setembre, farem la sessió 106 a l'Espai Jove La Capella com sempre!

I és que la ludoteca del Club Amatent no para de créixer i us convidem a gaudir-la amb nosaltres. El joc de portada d'aquesta sessió és el divertit "El Gran Libro de la Locura" de l'editorial Devir.

El Gran Libro de la Locura és un joc col·laboratiu, d'entre 60 i 90 minuts, en el qual haureu de treballar junts si voleu sortir victoriosos. Sou uns aprenents de mag que de manera despreocupada, fruit de la inexperiència, heu obert un vell llibre alliberant a tots els monstres que habitaven en el seu interior. La vostra tasca serà tornar a segellar el llibre, pàgina a pàgina, per evitar que la bogeria campi a dojo.

Memoritzareu encanteris i aprendreu a dominar els elements, sempre treballant en grup per intentar que ningú perdi el seny. Un original joc de 2 a 5 jugadors que utilitza mecàniques de construcció de pila de cartes, i que suposa tot un desafiament per als jugadors, ja sigueu principiants o experts.

Si voleu descobrir El Gran Libro de la Locura i molts més jocs de la nostra ludoteca no us ho perdeu!
 

usuari/s connectats