26 d’octubre del 2016

Vine a passar una nit de por a "Sant Vicenç dels Morts 2016" !

0 comentaris
 


 
El proper dissabte 29 d’octubre prepareu-vos per a passar una nit de por! 
Al Club Amatent volem cel·lebrar aquestes dates de misteri i terror i per això us proposem assistir a una jornada amb activitats per tots els gustos: "Sant Vicenç dels Morts".

L'horari oficial serà de 20 h a 8 h de la matinada de l'endemà i és gratuita. Tindrem un ambient terrorífic ja des de primera hora podreu gaudir d'una Escape room express, també jugarem a jocs de misteri i terror com una partida de rol de “Cultos Innombrables”, Los Juicios de Santvi (redisseny del Hombres Lobo de Castronegro), un torneig especial de Carcassonne en format 1 vs 1, un Trivial tematitzat... i moltes sorpreses més.

A més a més de la selecció de jocs de la ludoteca us animem a que porteu jocs de la vostra ludoteca personal que puguin encaixar amb aquesta temàtica i així tenir més varietat on triar.

A partir de les 22 h tindrem la possibilitat de fer un sopar de germanor al mateix local amb pizzes i refrescs. I la festa no acaba aquí! Després podreu seguir jugant fins a l'alba!

Aquí teniu l’horari d'activitats de Sant Vicenç dels Morts 2016!

-20h a 22h Escape Room (patrocinat per Escape Room Santvi)
Els amics de Escape Room Santvi han preparat una “Room Escape Móvil” pel públic assistent.
Anima’t, reuneix a un grup de 4 o 5 persones i descobreix si sou capaços d’esbrinar els enigmes abans que s’acabi el temps límit.  Accepteu el desafiament?

- 20h a 22h Torneig de Carcassonne 1 vs 1 (patrocinat per Devir)
El joc de taula Carcassonne és un joc que no acostuma a ser terrorífic però… que et sembla si les partides són a contrarrellotge i només contra un rival? Apuntat al torneig enviant un e-mail a clubamatent@gmail.com

- 22h a 23h Sopar de Germanor

-23h a 1h Partida de Cultos Innombrables (patrocinat per Nosolorol)
Has probat mai el rol? Vols començar amb una partida introductòria de la mà d’un molt bon narrador. El títol dela partida és “Un hechizo por Corben” i l’editorial Nosolorol l’ha ideat per a que deixis volar la teva imaginació. La durada màxima será de dos hores i és per a un màxim de 6 jugadors. Si vols afegirte envia’ns un correu a clubamatent@gmail.com

- 1h a 2h Megapartida de “Los Juicios de Santvi”
A Sant Vicenç dels Morts hi ha moltes bruixes, tothom ho sap. Aprofiten la nit per sembrar el caos i el poble es desperta trasbalsat. De qui sospitar? Tothom sembla tan bo durant el dia... Si coneixes el joc "Los Hombres Lobo de Castronegro" t'agradarà el redisseny que hem fet exclusiu per aquest esdeveniment. Participa en la megapartida!

- 2h a 3h Trivial Halloween
Si ets un entès en temes de monstres, si saps on viu en Dràcula, de quantes parts està fet en Frankenstein o quan surten els homes llops tens tot el que és necessari per a participar en el nostre Trivial de Halloween. Té bona pinta? Doncs aconsegueix tots els "quesitos" i guanya!

- Sortejos, concursos i moltes sorpreses més
En qualsevol moment muntarem enmig de la vetllada un concurs o una activitat sorpresa. No podem donar més detalls o ens tallaran el cap!

Necessiteu més motius per apropar-vos? Us animem a què vingueu amb moltes ganes de passar-ho bé!

Serà terrorífic!

usuari/s connectats