7 de novembre del 2016

Convocatòria 110a Sessió (12-11-2016)

0 comentaris
 


Aquest dissabte 12 de novembre, després de l'exitosa sessió temàtica de Halloween, tornem a tenir sessió habitual a l'Espai Jove La Capella, quines ganes oi?

Tenim novetats lúdiques, doncs les estanteries amatents reben noves incorporacions de la mà de la sempre generosa editorial Devir. I és que no podem estar més agraïts i més desitjosos de provar un d'aquests jocs. Concretament "Barcelona: la rosa de fuego".

"Barcelona: la rosa de fuego", és un joc de taula de 2 a 4 jugadors i amb una durada de 90 minuts, en el qual ens traslladem a la Barcelona del segle XIX en ple inici del pla arquitectònic d'Ildefons Cerdà i la Revolució Industrial.

La ciutat acaba d'enderrocar les velles muralles que impedien el seu creixement i comença a estendre's cap als vells pobles que l'envoltaven. Seguint els plans de Cerdà, comença a construir-se el famós Eixarnple. És una època de prosperitat en la qual unes poques famílies burgeses volen assegurar les seves fortunes i utilitzar-les per demostrar el seu poder, construint edificis singulars o recolzant iniciatives populars. No obstant això, no tot és tan tranquil a la ciutat. La prosperitat atreu cada vegada a més gent que busca feina, i a poc a poc els moviments revolucionaris van calant en els obrers aturats. Les males condicions de vida, o la poca qualitat dels habitatges poden provocar que la revolució simpatitzi amb les masses i que els burgesos acabin pagant les conseqüències de la seva avarícia.

Els jugadors doncs, competiran per obtenir prestigi social i fortuna personal, alhora que tractaran d'evitar que la revolució s'estengui per la ciutat.

"Barcelona: la rosa de fuego" és un joc de Francesco Nepitello i Marco Maggi, famosos per jocs com "La Guerra del Anillo", "Venetia" o "La Batalla de los 5 Ejércitos" cosa que garanteix la seva qualitat com ja es va veure amb el "Sold out" d'aquest joc a Essen.

Si voleu descobrir "Barcelona: la rosa de fuego" i molts més jocs de la nostra ludoteca us esperem aquest dissabte 12 de novembre de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h!

usuari/s connectats