5 de desembre del 2016

Convocatòria 112a Sessió (10-12-2016)

0 comentaris
 

L'època nadalenca ja comença i aquest proper dissabte 10 de desembre tenim sessió al Club Amatent. En teniu ganes oi? Doncs us esperem com sempre a l'Espai Jove La Capella en l'horari habitual, de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h.

Aquesta setmana volem donar protagonisme a un joc que ja tenim des de fa un temps a la ludoteca gràcies a SD Games. Es tracta de Game of Trains o Juego de Trenes. Un joc on cada jugador serà responsable de la seva línia de trens. Qui serà el primer a aconseguir posar la seva fila de vagons en ordre?


Game of Trains
és un joc familiar de 2 a 4 jugadors amb una durada aproximada de 20 minuts i dissenyat per Anatoly Shklyarov, Alexey Paltsev i Alexey Konnov. Els jugadors es posaran al capdavant d'una locomotora de tren amb 7 vagons col·locats en ordre numèric descendent  i durant la partida s'hauran de col·locar en ordre invers. El primer jugador a aconseguir-ho haurà guanyat.

Si vols provar a crear la teva línia de tren t'esperem aquest dissabte 10 de desembre de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h!

També estarem preparant-nos altres novetats de SD Games, Gdm Games i Devir de cara a la col·laboració que farem a les DAU Barcelona.

Us hi esperem!

usuari/s connectats