28 de març del 2017

Convocatòria 119a Sessió (01-04-2017) i IV Torneig de Carcassonne

0 comentaris
 

Com va jugadors i jugadores? Teniu ganes de divertir-vos? Us convidem a fer-ho amb nosaltres com sempre a l'Espai Jove La Capella en l'horari habitual: de 10 h a 14 h i de 16h a 20h.


Aquesta setmana volem donar protagonisme a un joc que ens ha fet arribar un membre del Club, en César, arrel d'una col·laboració amb la sempre cordial SDGames. Es tracta d'una novetat molt interessant "Between 2 Cities".

Between two cities es tracta d'un joc semicooperatiu on els jugadors estarem treballant per construir una ciutat a través del sistema de draft de baldoses. Una curiosa barreja de mecàniques que esdevé interessant i que us convidem a probar amb nosaltres a la sessió. Fa bona pinta oi?

Doncs això no és tot i es que durant el matí estarem celebrant el 4art Torneig de Carcassonne Amatent gràcies a la col·laboració de la sempre disposada Devir Iberia. Els guanyadors opten a places pel campionat estatal i podran guanya multitud de premis. ¡No us ho podeu perdre! Si esteu interessats a participar-hi podeu escriure un email a clubamatent@gmail.com amb el vostre nom per a reservar-vos lloc. Si encara tenim espai el dia del torneig encara us hi podreu inscriure, sempre que arribeu abans de les 10 h, es clar.

Ja sabeu doncs, si voleu conèixer "Between two Cities" i participar al IV Torneig de Carcassonne del Club Amatent us esperem a l'Espai Jove La Capella. Us esperem aquest dissabte 1 d'abril de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h.

usuari/s connectats