12 d’abril del 2017

Convocatòria 120a Sessió (15-04-2017)

0 comentaris
 

Com va jugadors i jugadores? Esteu fora aquests dies? El Club Amatent no descansem ni per festes!
Si aquest cap de setmana esteu per aquí us convidem a jugar amb nosaltres a l'Espai Jove La Capella en l'horari habitual: de 10 h a 14 h i de 16h a 20h.


Aquesta setmana volem donar protagonisme a un petit joc que l'editorial Gdm Games ens va fer arribar ja fa setmanes. Es tracta d'un petit gran joc abstracte fet aqui, "Dragons".

Poques coses hi ha comparables amb la majestuositat d'un drac quan alça el vol o solca els cels. I l'orgull que ha de sentir un mestre de dracs en aconseguir formacions de dracs, també ha de ser una cosa excepcional. Ara bé, hi ha molts mestres i molt bons i la competició serà renyida.

Dragons és un joc abstracte on mitjançant la nostra mà de cartes, haurem de crear formacions de vol per aconseguir punts. Mitjançant el moviment de les cartes en el tauler, o la inclusió d'unes altres, haurem d'impedir que els adversaris realitzin les seves formacions, alhora que nosaltres hem de buscar la nostra.

Ja sabeu doncs, si voleu conèixer "Dragons", us esperem a l'Espai Jove La Capella aquest dissabte 15 d'abril de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h.

usuari/s connectats