31 de juliol del 2017

Convocatòria 128a Sessió (05-08-2017): Tanto Cuore

0 comentaris
 

Com van les vacances? Al Club Amatent no tanca mai i torna amb més jocs i partides per a tothom! Us convidem a jugar amb nosaltres a l'Espai Jove La Capella. Us ajudarem a descobrir aquest món lúdic!

Aquesta setmana volem donar protagonisme a Tanto Cuore el nou joc de GDM Games! És el moment de millorar la nostra mansió i volem fer-ho amb el millor personal possible!
 

Juga cartes, contracta personal i descarta! L'estructura de Tanto Cuore perfecciona i millora el clàssic joc de construcció de cartes o deckbuilding Dominion que ja coneixiem. Ara bé afegeix prou millores per a convertir-se en un joc amb entitat propia més enllà de la seva estètica manga-anime. 

Tanto Cuore és un joc de cartes de 2 a 4 jugadors, amb competicions de 30 a 60 minuts de durada. Està recomanat a partir de 12 anys i té un preu de compra recomanat de 34,90€

Ja sabeu doncs, si voleu construir una mansió, us esperem a l'Espai Jove La Capella aquest dissabte 5 d'agost de 10h a 14h i de 16h a 20h. 

Cal comentar que Tanto Cuore serà un dels jocs protagonistes de les 2es Olimpíades Lúdiques InterClubs 2017. Si no el coneixeu i voleu entrenar amb nosaltres, us esperem. I si encara no us heu apuntat a les Olimpíades amb la vostra associació o club lúdic envieu un correu a clubamatent@gmail.com




usuari/s connectats