28 d’agost del 2017

Convocatòria 130a Sessió (02-09-2017): Samurai

0 comentaris
 
 
Ja s'acaben les vacances i al Club Amatent torna aquest dissabte amb més força i més partides que mai! Us convidem un cop més a venir amb nosaltres a l'Espai Jove La Capella.

Aquesta setmana volem donar protagonisme a Samurai, un joc molt recomanable de l'editorial Edge Entertainment! És l'hora de conquerir Japó!

A Samurai, del prolífic autor Reiner Knizia, els jugadors seran dàimios desitjosos de poder que volen controlar l'illa nipona. A l'obtenir la lleialtat d'altres senyors menors, aconseguir els principals cultius d'arròs de la terra i intercanviar favors amb els líders religiosos, els jugadors poden fer créixer el seu domini i reunir als samurais que necessiten pels seus desitjos de conquesta.

Samurai és un joc de gran vistositat que proposa partides de 2 a 4 jugadors amb més de 12 anys i una durada mitjana de 45 minuts. És un joc on prima l'estratègia i el faroleig, així com la capacitat de veure el que els oponents tracten de fer sobre el taulell.

Cada jugador disposarà d'una sèrie de fitxes i miniatures i d'una petita pantalla de cartó per a mantenir les seves jugades ocultes a la resta. L'objectiu és intentar aconseguir totes les miniatures de casta possibles: líders religiosos, comerç d'arròs i castells o poder militar. Durant la partida, els jugadors s'aniran tornant jugant fitxes amb un valor numèric determinat per a tractar de reclamar-les.

Ja sabeu doncs, si voleu provar Samurai, us esperem a l'Espai Jove La Capella aquest dissabte 2 de setembre de 10h a 14h i de 16h a 20h.

Cal remarcar que Samurai serà un dels jocs protagonistes de les 2es Olimpíades Lúdiques InterClubs 2017. Si no el coneixeu i voleu entrenar amb nosaltres, us esperem. I si encara no us heu apuntat a les Olimpíades amb la vostra associació o club lúdic envieu un correu URGENT a clubamatent@gmail.com

usuari/s connectats