12 de setembre del 2017

Convocatòria 131a Sessió (16-09-2017): 2es Olimpíades Lúdiques

0 comentaris
 



S'ha acabat l'estiu i al Club Amatent no volem que ningú estigui trist! Per això tornem un cop més amb la nostra cita lúdica! Ara bé no parlem d'una sessió normal i ordinària sinó que aquest cap de setmana organitzarem...

Les "2es Olimpíades Lúdiques Interclubs" de jocs de taula!

De què tracta? Doncs és una competició amistosa i fraternal entre diferents associacions i clubs de jocs de taula de Catalunya. L'any passat vam celebrar la primera edició i va ser tot un èxit gaudint d'un molt bon ambient i convertint-se en una jornada molt especial per a totes les associacions participants.


Cada vegada més els jocs de taula moderns i el rol tenen major presència en la nostra societat i és per aquest motiu que moltes associacions han crescut, nascut i donat a conèixer. A més, tenim la sort de pertànyer a una àrea geogràfica molt activa amb moltes fires, esdeveniments, jornades, sessions i tornejos de diferents jocs, sigui de manera oficial o només per gaudir. L'objectiu d'aquesta activitat no és una altra que aconseguir coneixe'ns una mica més entre nosaltres, fer més gran aquesta afició i deixar l'escena alternativa per a aparèixer a l'agenda pública





A continuació us deixem els horaris previstos dels tornejos de les diferents categories.

10.00 - Confirmació inscrits i places
10.15 – Presentació de les 2es Olimpíades Lúdiques
10.30 – Categoria Joc de Recursos:Torneig de Terraforming Mars (Maldito Games)
10.30 – Categoria Joc cooperatiu per Equips: Torneig de Código Secreto (Devir)
10.30 – Categoria Joc de Majories: Torneig de Samurai (Fantasy Flight Games)
12.30 – Categoria Joc de Cartes:Torneig de Tanto Cuore (GDM Games)
 

14.00 – Pausa per dinar
 

16.30Final Torneig deTerraforming Mars
16.30Categoria Joc d'Habilitat: Torneig Escuela de Pingüinos (SD Games)
16.30 – Categoria Joc de Daus: Torneig El Favor del Faraón (Viravi)
20.00 – Entrega de premis i clausura



Més activitats:
LUDOTECA OBERTA
A més de les 2es Olimpíades Lúdiques, farem com sempre la sessió habitual amb la ludoteca oberta i el nostre servei de begudes i snacks per a qualsevol visitant. Més de 300 jocs estaran disponibles dins de les sales habituals, només cal dirigir-te al responsable per a agafar els jocs. Recorda que els menors han d'estar sempre supervisats pel seu tutor.
MERCAMATENT


Si teniu jocs a casa que no jugueu i voleu vendre'ls o voleu comprar-ne algún, durant tot el dissabte tindrem una zona per a fer-ho. A la zona Mercamatent hi haurà una sèrie de taules i voluntaris que us ajudaran. Per a deixar un joc només fa falta que ens indiqueu l'import pel qual veneu el joc i el vostre nom. Nosaltres ens encarregarem de vendre'l a la persona que pugui estar interessada. D'aquesta manera quan hagis de marxar podràs passar per la zona i recollir els diners si hi ha hagut sort.

Ja sabeu doncs, si voleu participar o presenciar les 2es Olimpíades Lúdiques o simplement voleu venir a jugar, us esperem a l'Espai Jove La Capella aquest dissabte 16 de setembre de 10h a 14h i de 16h a 21h!

usuari/s connectats