25 de setembre del 2017

Convocatòria 132a Sessió (30-09-2017): Ticket to Mars

0 comentaris
 

Després de celebrar unes Olimpíades Lúdiques fantástiques tornem al ritme habitual de sessions i el Club Amatent torna aquest dissabte amb més força i més partides que mai! Us convidem un cop més a venir amb nosaltres a l'Espai Jove La Capella.

Aquesta setmana volem donar protagonisme a Ticket to Mars, un joc molt recomanable de l'editorial amiga GDM Games! És l'hora de marxar cap a Mart!

Pujar, baixar, moure, pujar, baixar, baixar, pujar moure. Els nervis comencen a fer de la seva. El planeta Terra està a punt de ser destruit i encara hi ha massa gent que vol salvar-se.
S'han construit algunes naus que portaran a part de la població a Mart. Amb un espai limitat i tenint en compte que són les mega corporacions qui decideixen qui pujaran a les naus, no es extrany que unes vides valguin més que d'altres.

A Ticket to Mars, del molt apreciat Eugeni Castanyo, ens trobarem un joc familiar d'objectius secrets de 2 a 5 jugadors, amb partides de 15 minuts i recomenat a partir de 8 anys. Els últims dies de la Terra són una situació apocalíptica en que els jugadors tractaran d'aconseguir lloc per alguns dels seus habitants en les naus que viatgen a Mart. Degut a la pugna entre jugadors no es d'extranyar que el caos regni en tot moment. Atenent als seus objectius secrets, pujaran i baixaran persones, gosos que alhora intercambiaran posicions i aceleraran l'enlairament.

Ticket to Mars és un joc familiar divertit, sencill de torns ràpids i estructurats, sense temps d'espera i basat en la lògica i que resultara molt adictiu. Ja sabeu doncs, si voleu provar Ticket to Mars, us esperem a l'Espai Jove La Capella aquest dissabte 30 de setembre de 10h a 14h i de 16h a 20h.

usuari/s connectats