9 d’octubre del 2017

Convocatòria 133a Sessió (14-10-2017): Kanagawa

0 comentaris
 

Ja arriba aquí el petit oasi lúdic que estàveu esperant! I és que aquest dissabte 14 d'octubre tornem a tenir sessió el Club Amatent Us convidem un cop més a venir amb nosaltres a l'Espai Jove La Capella.

Aquesta setmana volem donar protagonisme a Kanagawa, un joc molt recomanable de l'editorial amiga Devir! És l'hora de ser el millor artista de les aquarel·les!



A la gran badia de Tòquio, el mestre Hokusai ha decidit obrir una escola de pintura per compartir el seu art amb els seus deixebles. Tu seràs un d'aquests deixebles i més que qualsevol cosa voldràs demostrar la teva vàlua com a pintor.


Seguint les seves tècniques, expandiràs el teu estudi i pintaràs el que més et vingui de gust (arbres, animals, personatges, edificis…)mentre pares atenció al canvi d’estació per aconseguir la millor pintura, l’obra de la teva vida.


Kanagawa es juga en diverses rondes on els jugadors poden aprendre lliçons d'art, millorar el seu estudi o expandir el seu llenç. Quan el teu llenç hagi complert uns requisits pots agafar un dels diplomes que hi ha sobre el taulell, que atorguen punts al final de la partida. La partida acaba quan s'acaba el conjunt de cartes, o quan en finalitzar una ronda un jugador té 11 cartes a la seva pintura. 


Kanagawa és un joc (de 2 a 4 jugadors) visualment molt cuidat, entretingut i destinat al públic familiar. Utilitza diferents mecàniques, destacant les de set collection i push your luck. Molt recomanable.

Ja sabeu doncs, si voleu provar Kanagawa, us esperem a l'Espai Jove La Capella aquest dissabte 14 d'octubre de 10h a 14h i de 16h a 20h.

usuari/s connectats