8 de novembre del 2017

Convocatòria 135a Sessió (11-11-2017):Vudu

0 comentaris
 

Ja arriba aquí l'hora del desenfrè lúdic que estàveu esperant! I és que aquest dissabte 11 de novembre tornem a tenir sessió el Club Amatent. I ja van 3 dissabtes seguits!
Us convidem un cop més a venir amb nosaltres a l'Espai Jove La Capella.

Aquesta setmana volem donar protagonisme a Vudú, un joc recomanable de l'editorial amiga SD Games! És l'hora de ser els mags més malvats de la comarcall!


Vudú és un joc amb una mecànica molt senzilla. Durant el nostre torn hem de tirar tots els daus i comprovar si les cares que han sortit coincideixen amb alguna de les cartes de maledicció que tenim a la nostra mà. De no ser així podem tornar a tirar els daus però eliminant un i així successivament fins a l'improbable cas que ens quedem sense daus. Si per contra ens han sortit les cares que necessitem podem enviar una maledicció a un altre jugador

Vudú és un joc molt divertit doncs té el grau just d'innocència i gamberrisme per a que diverteixi en qualsevol ocasió. La seva mecànica de gestió de l'atzar mitjançant les tirades de daus, combinat amb la peripècies que haurem de fer per no trencar les malediccions fan de Vudú un joc àgil i divertit.
A més la seva grandària i la quantitat dels component el converteixen en un joc senzill de transportar i que genera dinàmiques de grup molt divertides, només cal... saber riure's d'un mateix

Ja sabeu doncs, si voleu provar Vudú, us esperem a l'Espai Jove La Capella aquest dissabte 11 de novembre de 10h a 14h i de 16h a 20h.

usuari/s connectats