29 de gener del 2018

Convocatòria 139a Sessió (03-02-2018): Hero Realms

0 comentaris
 

Després d'un Correjocs 2018/ Jovenç Games molt exitós, ja estem de tornada! 
Ens va encantar donar-nos a coneixer d'una manera diferent a tots els visitants de la Festa Major d'Hivern de Sant Vicenç dels Horts i estem molt agraïts amb l'Ajuntament per la seva confiança. La nostra festa per excel·lencia, el CorreJocs ja és un referent a tot Catalunya!

Si ens vas conèixer aquesta Festa Major i és el primer cop que vens a una sessió del Club Amatent, apunta:  ens trobaràs aquest dissabte 3 de febrer al Carrer Albacete, 2-9 de Sant Vicenç dels Horts de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h (a prop dels Mossos d'Esquadra).


Disposem d' una ludoteca de més de 400 jocs amb opcions de tota mena per petits i grans. A més, perquè et sentis d'allò més comode, els nostres voluntaris (vestits de blau) sempre estan disposats a explicar-te qualsevol joc i a buscar-te gent amb qui probar-lo. No siguis tímid i vine a coneixe'ns!

En aquesta sessió el joc protagonista és el Hero Realms.

Invoca campions i lluita en una batalla sense treva per ser l'últim jugador supervivent, enginyant-te-les per treure-li tots els punts de vida als teus oponents abans que ells et facin el mateix a tu. Hero Realms de l'editorial amiga Devir Iberia és el deckbuilding definitiu i de butxaca, que permet partides de 2 a 4 jugadors en 30 minuts. Però això només és  el principi, doncs una infinitat d'aventures estan per arribar.

Ja sabeu doncs, si voleu provar Hero Realms, us esperem a l'Espai Jove La Capella aquest dissabte 3 de febrer de 10h a 14h i de 16h a 20h.

usuari/s connectats