25 de juny del 2013

Crònica de LNMCMLDJ 2013

0 comentaris
 
Arribem a la Biblioteca de Sant Andreu de la Barca després d'un bon sopar i ens trobem ja a gent a la sala amb els primers jocs a les taules (i es que s'ha d'aprofitar la nit):








Just a les 12 de la nit comença el concurs de Hanabi que ja s'ha tornat tradicional per aquesta Nit Lúdica, tot i la poca col·laboració d'Asmodee Ibérica amb l'organitzadora Plataforma Ludicosocial per cedir-los unes quantes unitats per fer el torneig i algun premi per als guanyadors... Aconsellem a l'organitzadora potser per l'any que ve que demani col·laboració a la casa Devir ara que acaben de treure el joc de cartes San Juan el qual també és prou adient per la data (almenys pel seu nom); a més, aquesta és una editorial que sempre s'ha implicat molt amb les entitats i clubs d'arreu el país per difondre els seus jocs:

El sorteig de les taules









I aquí tenim als guanyadors! Enhorabona als 5!

Però la nit va continuar i el Club Amatent va aprofitar per acabar dues partides del nostre torneig de Samurai que quedaven pendents encara de la nostra classificatòria pels quarts de final:

Un altre sorteig...

Una de les dues partides que es van fer...


I aquestes eren les cares i les partides a les 2:00 h. de la matinada:


Estrenant el Terra Mystica!







Una hora més tard, a les 3:00 h. de la negra nit...





I a les 4:00 h... si us hi fixeu bé, veureu que les cares van canviant i els ulls es van tancant...



Les mans ja comencen a aguantar els caps.


I per acabar la nit, què menys que entre d'altres partides a altres taules, en una es va fer un "lleuger" Las Mansiones de la Locura, vaja... un filler de tan sols dues o tres hores...




Fotografia de les 7:07 h. del matí...


I després d'aquestes últimes partides, un sorteig d'un parell de jocs per a tots els assistents a la Nit Lúdica 2013 i un bon esmorzar a la cafeteria de la cantonada per agafar forces i poder arribar fins el llit de cadascú... Ens veiem a la LNMCMLDJ 2014 l'any que ve!

usuari/s connectats